Kaupunkisuunnittelulautakunnan esityslista ja kaupsublogi

Jatkamme Vihreän kaupsutiimin kanssa Tiina Elon perinnettä kirjoittaa kaupsun asioista ennen ja jälkeen kokouksen. Kirjoitusvuoroja on tarkoitus jakaa, ja tämänkertainen tekstin onkin pääasiassa koonnut Risto Nevanlinna vihreän kaupsuryhmän keskustelun pohjalta.

Tekstit julkaistaan Espoon vihreiden sivujen alla ja kootaan erilliseksi blogiksi. Tämän päivän esityslista löytyy täältä: http://www.espoonvihreat.fi/kaupunkisuunnittelulautakunta-26-2-2013-esityslista/ .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s