Ensimmäinen on aina ilmainen

Kööpenhaminan kokouksen kunniaksi linkitän tähän samaa tematiikkaa käsittelevän Hot, Flat & Crowded-kirjan uuden pokkariversion uusiksi kirjoitetut ensimmäiset luvut. Luvut ovat luettavissa ilmaiseksi ennen kirjan ilmestymistä.

Thomas L Friedman mainostaa blogissaan kirjoittaneensa ensimmäiset luvut uusiksi niin, että hän vetää yhteyksiä talous- ja ympäristökriisien välille. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja järkevältä (yleinen synonyymi lausahdukselle noin minäkin ajattelen), ja uskallan linkittää sen tänne jo ennen kuin olen itse lukenut ko. kappaleita. Friedmanin kirjoituksia kannattaa muutenkin seurata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s