Depression Economics suomennettu

Hesari vetää kovasti kotiinpäin tämän päivän taloussivuilla, onneksi kuitenkin hyvän asian puolesta. Taloussivuilla on koko sivun juttu Paul Krugmanista ja hänen roolistaan Obaman talouselvytyksen arvostelijana. Krugman kun on toistuvasti puhunut suuremman elvytyksen, pankkien hetkellisen kansallistamisen ja monen muun toistaiseksi toteuttamatta jääneen elvytyskeinon puolesta (suosittelen tsekkaamaan NYT:n kolumnin ja blogin The Conscience of a Liberal). Krugmanhan kallistuu ajattelussaan vahvasti vasemmalle ja pystyy myös perustelemaan väittämänsä järkevin argumentein.

Koko juttu on kuitenkin puffi HS Kirjojen (miksi olen missannut tämän kustantamon olemassaolon?) Krugmanin The Return of Depression Economics and the Crisis of 2008 -kirjasta tekemälle käännökselle. Lama ilmestyy kesäkuussa ja lehdessä mainostettiin tilaisuutta tilata se ennakkoon alehintaan. Reilu kahdenkympin hinta (ovh menee mainoksen mukaan yli 30 euron) tuntuu kuitenkin kovalta, vaikka kyseessä lieneekin kovakantinen versio. Englannintaitoisille suosittelen amazon.co.uk:ta, jossa pokkarin saa alle 7 punnalla eli postikuluineenkin menee reilusti alle HS:n hinnan. Itselleni kirja tipahti aikanaan luukusta (se on niin pieni ettei noutoakaan tarvita) muutamassa päivässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s