Toisaalla verkossa

Täällä blogin puolella on ollut hiljaista. Olen viettänyt verkossa aikaa enemmän vapaamatkustajana, muiden ajatuksia lukien. Kokoan tähän muutamia uusia tuttavuuksia, joita en haluaisi unohtaa.

Immanent Frame – miten tänne osuin, unohdin jo – jonkin toisen mielenkiintoisen blogin linkkilistasta tai postauksesta. Toivon mukaan alkuperäinen linkittäjäkin löytää tänne listalleni. Alaotsikkona on Secularism, religion and the public sphere – kirjoitukset käsittelevät uskontoa ja maallistumista yhteiskunnallisesta vinkkelistä. Analyysejä Egyptin tilanteesta Oprahiin uutena messiaana.

Sitran blogi – aiheuttaa readerissani vieläkin hämmennystä, RSS-feedi kun on nimetty varsin innovatiivisesti ”Blogiksi”. Sitran työntekijöiden kirjoituksia laidasta laitaan, raporttia Davosista, pohdintaa kuntarakenteesta ja paljon muuta.

Eufemia – perinteinen henkilökohtainen blogi, jossa ei kuitenkaan käsitellä henkilökohtaisia. Nautittavaa tekstiä niin ajankohtaisista aiheista kuin luetusta ja koetusta.

Muita uusiakin tuttavuuksia on ollut, olen päätynyt seuraamaan satunnaisesti mm. matin madonlukuja, jälkijättöistä jupinaa sekä ulpu iivarin mietteitä. Tunnustan että myös blogien seuraamiseen käytettävä aika on ollut kortilla – kirjat ovat olleet helpompi käyttöliittymä viime aikoina. Tosin niissäkin pino ei näytä pienenevän, siitä seuraavalla vapaahetkellä lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s