Aurinkoa ja radiohiljaisuutta

MaisemaKesätahti jatkuu blogin osalta vielä viikon ajan – sitten tiedossa on loman loppu ja paluu arkirytmiin. Loma loppuu hieman konkreettisemminkin kuin pelkän matkan osalta; kaksi päivää Välimeren auringosta palaamisen jälkeen palaan töihin. Oikeastaan pieni sadekaan ei siinä vaiheessa enää haittaa, vaikka tokihan olisi hienoa viettää vielä intiaanikesää iltaisin.

Toivon, että ehdin kirjoittaa ja lukea vielä töiden ohessakin: odottamassa on monta kirjaa, jonotuslistalla mm. hiljan ilmestynyt lempitoimittaja-juontajani Timo Harakan Luoton loppu. (Jos haluatte vakuuttua Harakan haastattelukyvyistä, etsikääpä käsiinne vaikka vuoden-parin takainen keskusteluohjelma 10 kirjaa, jotka muuttivat maailmaa. Samassa ohjelmassa Harakan aisaparina on muuten toinen suuresti fanittamani fiksu ihminen, Anna Kortelainen, joka reippaan ja kursailemattoman ulosantinsa ja tiukkojen kannanottojensa ansiosta on saanut perheessämme lempinimen Telaketju. Pienenä bonuksena mainittakoon, että ohjelmasta näkyi hyvin kuinka paraskaan toimittaja ei pääse tietyistä estoista eroon: Kahdeksan jaksoa kymmenestä keskustelijat olivat välillä reippaasti eri mieltä haastateltaviensa kanssa ja saivat aikaan hyvää keskustelua. Ääni kellossa muuttui kahden jakson ajaksi: tasavallan presidentti Halonen ja eduskunnan puhemies Niinistö saivat osakseen kunnioittavan myötäilevää kohtelua.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s