Avoimuutta europarlamentissa

Peräänkuulutin aiemmin parempaa uutisointia ja keskustelua EU:n päätöksistä. Sitä odotellessa osuin vahingossa Euroopan parlamentin kotisivuille (jos ihan tarkkoja ollaan, koettaessani googletella edelliseen postaukseen liittynyttä klooripuhdistetun kanan tuontikieltouutista osuin kokonaiseen suomeksi käännettyyn keskustelupöytäkirjaan aiheen käsittelystä). Sivujen käytettävyys ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta tuolla tosiaan on tietoa parlamentin päivittäisestä työskentelystä, pressisivusto, parlamentin kootut kokousmuistiinpanot ja pöytäkirjat kaikilla EU:n kielillä ja ilmeisesti aika paljon kaikkea muutakin.

Klikkaa siis europarlamentin suomenkielisille sivuille ja käy ihmettelemässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s